2016 Lliga de Manejabilitat

Final de la Lliga de Manejabilitat amb carro de pagès

Com a cloenda de la celebració del XXè aniversari de la fundació de la Colla dels Tres Tombs d’Esplugues, el diumenge 27 de novembre es va celebrar al Parc dels Torrents, l’última prova de la Lliga de Manejabilitat amb carro de pagès del 2016, que organitza la Federació Catalana dels Tres Tombs de Catalunya, i que enguany han estat Miravet, Mora La Nova i Esplugues les seus d’aquest campionat.

Els concursants venien de Calafell, Tivissa, Sant Cugat, El Prat de Llobregat, La Serra d’Almos, Cerdanyola, Sant Andreu del Palomar, Marçà, Mora la Nova, La Roca i Esplugues.

En total van ser 19 concursants. D’Esplugues en Quimo Mañes, Pere Bovés i Joan Estapé.

Els guanyadors van ser: 1r Sergi Costa de Calafell, 2n Eloi Aragonès de Tivissa, 3r Jonny de La Roca, 4t Joan Torné, 5na Meritxell Borau. Tots els participants reberen un record pictòric de la nostra població i als tres primers classificats, se’ls hi va fer entrega d’una rajola de la Rajoleta Pujol i Baucis, premis que van rebre de mans de la Sra. Maribel Aguilera, regidora de Cultura, del Sr. Manuel Pozo, regidor de barris i del Sr. Per Bovés, president de la Colla dels Tres Tombs d’Esplugues.